menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Delft weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Delft

Een kundige Mediator uit Delft helpt u graag verder.

Mediator Delft, een win-win situatie voor beide partijen

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflict helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Zo kan worden voorkomen dat er later wellicht weer een conflict ontstaat.

Mediator uit Delft biedt uitkomsten bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De meningen van de betrokken partijen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is meestal niet nodig.

Mediation, oftewel conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation vandaag de dag ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Delft onder andere inroepen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • geschillen met overheidsinstanties
576
Klanten geholpen met mediators vergelijken
5.179
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Delft

Heeft u een zakelijke mediator uit Delft nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Delft of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Delft.

mac
mac
img

Ik ben Hendri 't Lam, regiomanager in Delft. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Delft.

Zoekt u top mediators uit Delft?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen behoorlijke schade oplopen en lastig te herstellen zijn. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op financieel gebied kunt u ook behoorlijke averij oplopen.

Bij een gerechtelijk vonnis is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van alle proceskosten. In geval van mediation door een mediator uit Delft zullen de kosten hiervan door beide partijen worden gedragen. Het is daarom van belang dat allebei de partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral aan henzelf te danken en omdat de mediator als onafhankelijke derde erbij heeft gezeten.

Wat voor u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Bent u op zoek naar een mediator in Delft? Laat hier verschillende prijsopgaven naar u toesturen van verschillende betaalbare mediators in Delft en uw conflict behoort wellicht spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Delft te zeggen hebben!

img

Antoon Tol

Ik ben via Professionals Delft uitgekomen bij een professionele Mediator. Door de deskundigheid van Professionals Delft heb ik direct een goede professional gevonden. Dit heeft mij veel zorgen bespaart!

img

Carlijn Senkeldam

Vrijwel meteen een Mediator gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Delft. Ook buiten kantooruren zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Delft

Let's Talk

Bij Professionals Delft staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier